top of page

Φιλανθρωπικό δείπνο "Εστία Δερόπολης"7 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ, ΑΓΑΠΗΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου το Διοικητικό Συμβούλιο και την πρόεδρο κα. Όλγα Παγούνα, του Φιλανθρωπικού Συλλόγου "Εστία Δερόπολης", για την τεράστια τιμή που μου έκανε να με βραβεύσει στο πλαίσιο του Φιλανθρωπικού δείπνου, που ήταν αφιερωμένο στα 7 χρόνια προσφοράς προς τον συνάνθρωπο. Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από τα βάθη της ψυχής μου!


Θα ήθελα επίσης, να συγχαρώ τον Σύλλογο για την άρτια, ξεχωριστή και υψηλού επιπέδου διοργάνωση του Φιλανθρωπικού δείπνου στο κεφαλοχώρι της Δρόπολης, τη Δερβιτσάνη, εκεί που χτυπά η «καρδιά» του Ελληνισμού, παρουσία επίσημων προσκεκλημένων και πλήθους κόσμου, ανάμεσα στους οποίους εκπρόσωποι από την επιστημονική ιατρική κοινότητα, την αυτοδιοίκηση και τον επιχειρηματικό κόσμο.

Εκφράζω τα θερμά μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον σύλλογο "Εστία Δερόπολης", καθώς με το πλούσιο φιλανθρωπικό και κοινωνικό του έργο αλλά και με την έντονη δραστηριότητα που έχει επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια, ανοίγοντας τις πόρτες της προσφοράς για την στήριξη των συνανθρώπων μας και τα μέλη της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας, έχει καταφέρει κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες να φέρει το χαμόγελο στα χείλη μικρών και μεγάλων και να ζεστάνει τις καρδιές τους.


Είμαστε όλοι και όλες ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για το αξιόλογο και αξιέπαινο έργο σας,

Είμαστε όλοι και όλες δίπλα στον αγώνα σας, με ομοψυχία, με αίσθημα ευθύνης, με αλληλοσεβασμό,

Μας ενώνουν η Αγάπη και οι Αγώνες μας για τον συνάνθρωπο,

Σας εύχομαι υγεία και καλή δύναμη στο έργο σας.


Χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από το φιλανθρωπικό δείπνο:














Yorumlar


bottom of page