top of page

"Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ" ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑ

Έγινε ενημέρωση: 31 Ιουλ 2020


Θέλω να συγχαρώ ιδιαίτερα τον ‘’Θεολογικό Φοιτητικό Φάρο’’ για την ημερίδα και να ευχαριστήσω τους φοιτητές για την πρότασή και τη τιμή που μου έκαναν να βρίσκομαι και εγώ εκεί και να συντονίσω την πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα με τίτλο: ‘’Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ’.


Χαίρομαι ιδιαίτερα που απευθύνθηκα σε φοιτητές, και αυτό που διαπίστωσα είναι ότι παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που διανύουμε, όλα αυτά τα χρόνια της μνημονιακης λαίλαπας, αγωνίζονται για να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους και δεν το βάζουν κάτω, αλλά αντιθέτως, παίρνουν σοβαρές πρωτοβουλίες, θέλοντας να δείξουν την ηχηρή παρουσία τους και όχι την απουσία τους.


Χαίρομαι που απευθύνθηκα σε φοιτητές που θέλουν να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους, που σκέπτονται το μέλλον τους και την ίδια ώρα προβληματίζονται. Κι γι αυτόν ακριβώς το λόγο θέλουν να βρουν τις κατάλληλες απαντήσεις που θα τους καθοδηγήσουν στο να λάβουν και τις σωστές αποφάσεις για τη ζωή τους.


Άλλωστε οι περισσότεροι έχουμε περάσει από τα φοιτητικά έδρανα και γνωρίζουμε πολύ καλά πως είναι να βρίσκεσαι δίπλα σε νέους ανθρώπους που έχουν, όραμα, αισιοδοξία, πίστη και ελπίζουν για ένα καλύτερο, φωτεινότερο και δημιουργικό μέλλον.

Comments


bottom of page